Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перший регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу області.

Новини громади
25.04.2024

На базі  Криворізької філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості запрацював  перший регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу області.

Тут підприємці можуть отримати інформацію, консультації та допомогу в оформленні документів, написанні бізнес-планів, подачі документів на гранти та інші програми підтримки бізнесу.

Зокрема для них доступні:

  • мікрогранти «Власна справа»,
  • гранти для ветеранів, ветеранок, їхніх дружин та чоловіків,
  • компенсація за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю,
  • компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб,
  • ваучери на навчання працівників,
  • програми навчання та перенавчання у Центрах профтехосвіти ДСЗ,
  • кваліфікована допомога із пошуком та підготовкою кадрів тощо.

 

Офіси «Зроблено в Україні» – частина національної платформи «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським. Політика реалізується Міністерством економіки України. Мета платформи «Зроблено в Україні» – розвиток вітчизняного виробництва та підтримка українського бізнесу для посилення економічної самодостатності України.

 

Офіс працює на базі Криворізької філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Космонавтів, 1.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше