Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День громади 2019

Новини громади
03.06.2019
1 червня на майдані Гречаноподівського сільського будинку культури відбулося святкування загальногромадського свята "День громади 2019!".
Захід розпочався із виставок декоративно-прикладного мистецтва від майстринь громади і продовжився святковим концертом.
Також було представлено новий бренд громади - Гречаноподівський коровай, який було вручено голові сільської ради Галині Олексіївні Усик. Всі присутні могли почути Гімн громади та побачити прапор Гречаноподівської сільської ради.
Грамотами, подяками та подарунками  були відзначені майстрині громади, творчі колективи громади, представники виконавчого апарату, підприємці. Цінними подарунками були нагороджені хореографічний колектив "Лайт", який приймає участь у міжнародних, обласних, районних фестивалях та оглядах хореографічної творчості та отримали музичну мобільну колонку, Ганістрат Наталія, яка займається екологічним напрямком в громаді та Моісеєнко Альона - майстер спорту України з плавання та отримали планшети.
Не забули і в цей день про діток громади. Так як свято громади співпало зі святом Дня захисту дітей, для дітей було організовано розваги: батути, електромобілі, солодка вата, флешмоб з брендовими кульками, і звичайно ж безкоштовне морозиво. В цей день для діток був  ще один сюрприз -  мильні бульбашки, який було придбано виконавчим комітетом спеціально до цього свята.
Продовжувалося свято виступами творчих колективів нашої громади.
По закінченню свята всі присутні могли скуштувати святковий торт та побачити невеличкі фейєрверки.
Дякуємо фірмі "Буд - Тайм", ПП "ОССА", ТОВ "Технодар - Днепр" - за підтримку та допомогу у придбанні подарунків, КП "ДАР", закладам культури, підприємцям громади - за допомогу у організації та проведенні нашого прекрасного свята.
 Маємо надію, що свято вдалося! Величезна подяка всім тим хто не дивлячись на погоду прийшов і підтримав наших учасників!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше